Stal Jasper

                        

Vakantiedag - vanaf 5 jaar met en zonder paardrijervaring

Rondleiding en vragentocht door de stallen, pony’s poetsen, ponyrijden, lekkers voeren en spelen in de strodisco! De kinderen krijgen van ons een rijhelm. Draag makkelijke kleding en dichte schoenen of laarzen. In principe blijven de ouders er niet bij. Soms vinden kinderen het nog een beetje spannend. U kunt dan bij aanvang in de kantine nog even bij uw kind blijven. Kosten: € 24,00 inclusief broodje hotdog (of ander beleg), drinken en lekkers. Tijd: 10.00-15.00 uur Maandag: - Dinsdag:     - Donderdag:  -   Reserveringsverzoek voor een vakantiedag: (U hoort snel van ons! Zo niet… check uw spambox)

Dagpony - vanaf C1 lesniveau 

Voor een dagpony dienen de kinderen minimaal in de C1 groepsles te rijden. Ze mogen een ‘eigen’ pony kiezen en tijdens de dagpony mogen ze deze pony verzorgen en een uur berijden ( alles onder begeleiding). Kosten: € 24,00 inclusief broodje hotdog (of ander beleg), drinken en lekkers Tijd: 09.30-15.30 uur Maandag: - Dinsdag:   - Donderdag:  -   Vrijdag:   11-5 - voor de losrijdende A-lesruiters, B-lesruiters en C1-lesruiters, die graag nog wat extra begeleiding willen. Er wordt ¾ uur gereden op de braafste pony’s. Reserveringsverzoek voor een dagpony: (U hoort snel van ons! Zo niet… check uw spambox)

Hillegommerdijk 417          mail@staljasper.nl                0252-524898                       

2144 KV Beinsdorp               like en volg                                                      
Vanwege een langdurig besmettelijk virus onder de paarden hebben we deze meivakantie geen acitiviteiten! De normale lessen etc gaan wel gewoon door, maar extra drukte vermijden we even in de stallen en voor de paarden.
Stal Jasper

Vakantiedag

vanaf 5 jaar ook zonder rijervaring

Rondleiding en vragentocht door de stallen, pony’s poetsen, ponyrijden, lekkers voeren en spelen in de strodisco! De kinderen krijgen van ons voor het ponyrijden een rijhelm. Draag makkelijke kleding en dichte schoenen of laarzen. In principe blijven de ouders er niet bij, maar soms vinden de kinderen het nog een beetje spannend. U kunt dan bij aanvang in de kantine nog even bij uw kind blijven. € 24,00 incl broodje hotdog (of ander beleg) en lekkers. Tijd: 10.00-15.00 uur Maandag: - Dinsdag: - Donderdag: -
Reserveringsverzoek voor vakantiedag:

Dagpony -  vanaf C1 groepsles

Voor een dagpony dienen de kinderen minimaal in de C1 groepsles te rijden. Ze mogen een ‘eigen’ pony kiezen en tijdens de dagpony mogen ze deze pony verzorgen en een uur berijden (onder begeleiding). € 24,00 incl broodje hotdog (of ander beleg) en lekkers Tijd: 09.30-15.30 uur Maandag:   Dinsdag:        Donderdag:       Vrijdag:   Reserveringsverzoek voor dagpony:
U hoort snel van ons! Soms komt onze mail in de spambox terecht dus houd deze ook in de gaten!
U hoort snel van ons! Soms komt onze mail in de spambox terecht dus houd deze ook in de gaten!
Vanwege een langdurig besmettelijk virus onder de paarden hebben we deze meivakantie geen acitiviteiten! De normale lessen etc gaan wel gewoon door, maar extra drukte vermijden we.